Masāžas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Aerobika, Skrituļslidas, Megafoni, Metāla detektori, Badmintons, Raketes, Medicīna un rehabilitācija, Masāžas

Inlux, salons ķermenim un prātam

Blaumaņa 15, Rīga LV-1011
Fizioterapija, injekcijas, manikīrs, pedikīrs, masāža, podologs, permanentais meikaps, skropstu kopšana, vaksācija, vakuuma procedūras, pirts, spa , uztura speciālists, Hammam

SIA “AKSO” filiāle “AKSO PLUS”

Ruses 6 k.1, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: SIA AKSO filiāle AKSO PLUS strādā Latvijā un Baltijas valstīs kopš 2006.gada. Mēs specializējamies mājas lietošanai paredzētajā kosmētikā, kuras pamatā ir dabīgā rožu eļļa un dabīgais rožūdens; sausie augi un augi, ēteriskās eļļas un dabīgie ziedu ūdeņi – hidrolāti (destilāti); profesionāli masāžas krēmi un eļļas; pīlingi, maskas utt.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Apraksts: Friziera pakalpojumi, matu griešana, krāsošana, balināšana, veidošana, mazgāšana, maskas, skropstu un matu pieaudzēšana vakara frizūras, uzacu korekcija, krāsošana. Stilists Nagu kopšanas speciālists, - klasiskais manikīrs, pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains. Profesionāla matu un nagu kosmētika, airbrush tetovējumi, vaksācija, solārijs.

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Masāžas galdu remonts, trenažieru pārvilkšana, pāršūšana.

Audra D., dziedniece

Skolas 21-4, Auce, Dobeles nov. LV-3708
Dabas dziednieces un gaišreģes Diānas Audras darbības sfēras:: ✓ Veic auras diagnostiku - cilvēka psiholoģisko problēmu izzināšana, risinājumu atrašana ✓ Dažādu negatīvo enerģijo (lāstu noskauduma, ļaunās acs, piebūrumu) noņemšana ✓ Bioenerģētiskā dziedināšana (auras un čakru attīrīšana un sakārtošana, kontaktu un bezkontaktu bioenerģētiskā masāža) ✓ Palīdz ģimenes, svara, dažādu atkarību (alkohola, smēķēšanas uztura), veselības problēmu risināšanā ✓ Pēc ekskluzīvas metodes veic zemapziņas dziļo attīrīšanu no ļaunprogrammām (vientulības, atkarību, neveiksmes, negadījumu, dažādu dēmonisku lāstu gadījumos) ✓ Pēc ekskluzīvas metodes veic zemapziņas veiksmīgo programmu pastiprināšanu (veselības, mīlestības, darba un biznesa), pārprogrammēšanu

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Lieliska dāvana, SIA

Bērzaunes 7, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Dāvanu kartes; ✓ Dāvanu komplekti; ✓ Elektroniskie dāvanu čeki; Dāvanas: Pie mums varēsiet atrast dāvanu jebkuram saņēmējam - sievietei, vīrietim, bērniem, pārim, pat grupai! Piedāvājam gan aktīvu atpūtu visdažādākajās vietās, gan arī piemērotu dāvanu jebkuriem svētkiem. Dāvanu karte – lieliska izeja, kad Jūs pārsteidz nesagatavotu vai kad dāvana ir steidzīgi nepieciešama. Katra dāvanu karte ir atšķirīga un īpaša. Vienas no tām ir ievietotas greznā aploksnē, citas - tā kā apsveikuma kartiņa, kuru atverot, var ierakstīt savu apsveikumu vai vēlējumu.

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov. LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls

Marite S, SIA, Frizētava - salons Piņķos

Piņķi, Rīgas 2a, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Pie mums salonā, MariteS: Friziermeistaru pakalpojumi, Kosmetologa pakalpojumi, Manikīrs, Pedikīrs, Podologa pakalpojumi, Permanentais grims, Uzacu, skropstu krāsošana, korekcija, Masāža. Laipni aicinām un gaidām ciemos mūsu mājīgajās telpās pie lieliskām meistarēm. Zvaniet mums 67914753!

Kristaps, frizētava

Rīgas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava visai ģimenei. Manikīra un pedikīra pakalpojumi. Ķermeņa masāža.

PRIORA S, masāžas studija, S.Iesaliņas masieres privātprakse

Uzvaras bulvāris 1a, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Relax Ķermenim & Dvēselei studijā "PRIORA S" mājīgā un gaisīgā atmosfērā, zaudējot laika izjūtu, tverot harmoniju. Aromterapija. Masāža par pieņemamu cenu, privātā salonā, ir duša, auto stāvlaukums. Būt HARMONIJĀ ar sevi. Uz tikšanos "PRIORA S"!

Lācis, pirts

Krūmu 54, Liepāja LV-3405
Pirts Liepājā:

Pirts "Lācis" jau vairāk nekā 10 gadus priecē savus klientus ar pirts rituālu, vienīgā kriosauna pilsētā. Pie mums var labi atpūsties, relaksēties, atgūt spēkus. Vienmēr laipni gaidīti!

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Rifs, peldbaseins

Priekuļi, Cēsu prospekts 46a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Lielais baseins:

Lielais baseins ir paredzēts peldēšanas entuziastiem. Tā dziļums ir 2,3m, garums - 25m, platums - 10,60m, ūdens temperatūra 28-30 °C.

Baseinā ir 4 peldēšanas celiņi.

Hidrobaseins:

Hidrobaseinā tiek piedāvātas vairākas masāžu strūklas, kā arī sauna. Hidrobaseina dziļums ir 1-1,2m, garums - 10m, platums - 6m, ūdens temperatūra parasti ir 31-33 °C. Baseinā ir pieejams arī slidkalniņš bērniem. 

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Kriosauna, krioterapija, krioprocedūra, krio, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, psoriāze, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, rehabilitācija, krioprocedūra sejai, krioprocedūra matiem, Masaža, masāža Valmierā, klasiskā ķermeņa masāža,

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.