Masāžas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Detox, Medicīnas centrs Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 40-5.st., Rīga LV-1050
Narkologs, narkologa padomi, narkologa konsultācijas, detoksikācija, diennakts narkoloģiskā palīdzība, diennakts stacionārs, palīdzība cilvēkiem ar atkarību, palīdzība atkarīgajiem, atkarība no narkotiskām vielām, atkarība no narkotikām, narkotiku atkarība, atkarība no alkohola, alkohola atkarība, atkarība alkohola, alkohols,

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
Narkoloģiskā palīdzība, rehabilitācija, azartspēļu atkarība, alkohola atkarība, narkotiku atkarība, medicīniskā palīdzība, atkarību ārstēšana, palīdzība atkarību gadījumā, medicīniska palīdzība atkarību gadījumā, profesionāla palīdzība atkarību gadījumā, Minesotas programma, visefektīvākā palīdzība, palīdzība vielu atkarības

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
palīglīdzekļu noformēšanai, reimatoloģija, slinga terapija, teipošana, ultrasonogrāfijas izmeklējumi, zemūdens masāžas

Fizioterapijas-rehabilitācijas kabinets lolojumdzīvniekiem

Brīvības 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rehabilitācija speciālists, fizioterapijas speciālists, masāžas speciālists, akupunktūras speciālists

Sertificēta Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

K.Valdemāra 13-86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Fiziskās un enerģētiskās masāžas, ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija, ✓ Reiki terapija un japāņu Reiki apmācība, ✓ Metaforiskās asociatīvās kārtis.

Masāža atslābina, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, tā ļaujot ķermenī atjaunoties dabiskajiem, pilnvērtīgai dzīvei nepieciešamajiem procesiem. Garīgā kāju un iegurņa korekcija maina iegurņa augstumu, skelets kļūst simetrisks, līdz ar to kāju garums - vienāds. Reiki terapija atbrīvo no nemiera un bailēm, ķermeņa un dvēseles sāpēm un atjauno organisma aizsardzības spējas. Ar metaforisko asociatīvo kāršu palīdzību iespējams ielūkoties savā iekšējā pasaulē un izprast savas vēlmes un iespējas. Savukārt interesentiem ir iespēja pašiem apgūt Reiki dziedniecības prasmes.

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Nodieva Anda, Ārsta prakse pneimonoloģijā

Dārza 13, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Ārsta prakse pneimonoloģijā - plaušu slimību un miega apnojas diagnostika un ārstēšana:

Nodieva Anda ir pieredzējusi pneimonoloģe,ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā specialitātē. Andas Nodievas ārsta prakse specializējas plaušu slimību un miega apnojas diagnostikā un ārstēšanā.  Prakse atrodas Smiltenē. Piedāvājot pacientiem augstas kvalitātes medicīnas aprūpi un rūpīgu pieeju, Nodieva Anda cenšas nodrošināt optimālus veselības risinājumus saviem pacientiem. Andas privātprakses speciālais fokuss uz plaušu veselību un miega apnojas problēmu diagnosticēšanu ļauj pacientiem saņemt precīzu un efektīvu ārstēšanu. Ar mīlestību pret medicīnu un pacientu veselību, Nodieva Anda ir gatava piedāvāt kvalitatīvas ārstēšanas iespējas, lai uzlabotu pacientu dzīves kvalitāti un veselību.

Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 9416-00032

Artsportstudio, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Funkcionālais fitness ✓ Austrumu cīņas - Karate ✓ Pašaizsardzības treniņi - Sambo, Marab ✓ Cigun ✓ Mākslas nodarbības un meistarklases ✓ Attīstošās nodarbības bērniem - sagatavošana skolai, radoši attīstošās nodarbības bērniem no 3 gadu vecuma; ✓ Latviešu valodas mācības

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4a, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA

Dzirnavu 91 k.3, Rīga, LV-1011
Fizioterapeita konsultācija, rehabilitācija, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, slinga terapija, teipošana, fizioterapija, zīdaiņu vingrošana, bērnu vingrošana, vakuummasāža, trx, veselības vingrošana, senioru vingrošana, fizikālā terapija, elastīgo saišu terapija, limfātiskā teipošana, grūtnieču vingrošana,

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009